Интересно писмо от фен на Лудогорец до Томислав Русев и dsport

| Лудогорец, Любопитно

Фен на Лудогорец изпрати интересно писмо до dsport.bg и Томислав Русев. Чуйте или прочетете какво има да каже той.

Писмото от Д-р Петър Николов без редакторска намеса:

На вниманието на г-н Томислав Русев!

Уважаеми г-н Русев, 

Беше 1984 г., ние играехме футбол на нашия градски стадион, идваше пазача, гонеше ни, но ние пак идвахме. Тогава нашия отбор играеше в Б група и най горното ни класиране беше 8-о място, но ние си обичахме отбора и се вълнувахме... и си мечтаехме! Дойде време да играем за шампионската титла на страната срещу ЦСКА, тогава също си обичахме отборчето и не ни се вярваше! И така вече 9 г...., ШЛ, ЛЕ... вече стана ясно за какво говоря!

Бяхме в Будапеща, както и в Хофенхайм и Ларнака, не бяхме три коли приятели, бяхме хора събирали пари, за да сме там! Повечето разградлии нямат възможност да са там, брат ми отделя 50 лв от неговия месечен бюджет, който е ограничен , за да заведе семейството си на мач, да се радват и да са поне малко щастливи!

След мачовете в ШЛ в София, цялата магистрала Хемус, беше пълна с коли РР от Разград, които се прибираха, защото на другия ден са на работа! 400 км и сутринта в 5:00 ч., кафе и на линия!

А аз продължавах до Варна...!

Вие имате уникална публика, ние заспала.

Вие пеете, ние мълчим!

Но това не значи , че не обичаме, няма как обичта да се сравнява , кой повече обича.. все едно да сравнявам Вие как обичате Ирина , и аз моята Еми ( която волю неволю, обикаля с мен по мачове на Лудогорец) !

И накрая ... в самолета до мен бяха мъж и момче, които не ме познаваха, казаха, че заминават да “гледат футбол, да гледат Лудогорец в Будапеща”, викам си сигурно са от нашия край, не казаха те от София сме...!

Ще дойда да пием по една лимонада в София, елате и Вие в Разград, не съм турчин, имам пари за “кренвирши”, обстановката в града е само приятелска, с футболистите в кварталния магазин, и мечтите на нашите деца...както и нашата безкрайна обич към Лудогорец!

Бъдете жив и здрав Томи ( наричам Ви така, защото Ви слушам от 19 години , всеки ден в 17 ч. ) И остаряхме заедно! :))

Искрени пожелание за здраве!

Д-р Петър Николов

Разград/Варна

Прочетете още