Йордан Минев нападна Владо Гаджев и новия УС на Хебър

dsport.bg

Членът на Управителния съвет на Хебър Йордан Минев нападна новия УС на пазарджишкия клуб, както и председателя Владимир Гаджев с отворено писмо до медиите.

Йордан Минев заяви, че от много време е искал да изкаже публично мнението си след общото събрание на клуба през март, но не го е направил, за да „запази спокойствието в клуба“ по време на стадиона. Минев заяви, че два пъти кани останалите членове на УС за среща, но те не откликват на поканата му, като заяви, че „решенията се взимат само от Гаджев, Тинко Василев и Лазар Костов“ и задеда няколко важни въпроси, свързани с бъдещето на Хебър.

Ето позицията на Йордан Минев без редакторска намеса:

„От много време искам да изкажа публично мнението си за случващото се в родния ми клуб Хебър след последното

Общо събрание през месец март, но за да не всявам раздори и за да запазя спокойствие преди най-важните мачове на отбора,

които бяха на всичко отгоре и съдбоносни, се сдържах от каквито и да е медиини изяви.

На 5 март това събрание излъчи настоящия УС, в който сме - моя милост, Владимир Гаджев, Тинков Василев, Лазар Костов и Димчо Ганев.

За какво говорим?

От края на месец март два пъти ги каня на среща за да видим как ще излиза клуба от тоя батак и какви ще бъдат следващите ни стъпки, но и двата пъти Тинко Василев и Лазар Костов имат работа. За мен това е меко казано неуважително. Да не кажа обидно.

Тези хора не са се допитали до мен за нито едно решение. Аз смятам, че в УС трябва да има два вида хора - такива, които могат да осигурят средства и такива, които да разбират от футбол.

Досега техните решения бяха следните: да сменят управителя на сезона; да сменят чистачката Нина; да намажат ските на бай Кольо Райчев дето коси терена, да оставят треньорите в школата сами да вземат решение кой ще им бъде шеф (това го няма в историята на футбола). Ами щом взимат решенията само Гаджев, Василев и Костов, бих искал да ги попитам няколко неща:

- Колко пари са привлекли в клуба за тези три месеца?

- Искаше ли Тинко Василев да си гласува заплата?

- Взимал ли е Тинко Василев кеш под формата на адвокатски хонорар в размер на 4020 лв от Хебър?

- Разговаряли ли са с футболистите за нови договори и ако да, аз защо не съм присъствал на тези разговори?

- Изготвили ли са бюджет за сезон 2024 – 2025 г.?

- Вярно ли е, че старото ръководство са им оставили около 500 хил лева в банковата сметка?

- Изпълняват ли си задълженията към НАП по споразумението дето се направи?

- Ще платят ли заплатите на треньорите в ДЮШ за м.януари, февруари и март?

- Защо като Елизар Спасов обеща на треньорите в ДЮШ да им плаща заплатите от ЕФБЕТ-а и спази обещанието, си сегашното ръководство не го правеха плюс една заплата, която им беше обещана от трансфера на Георги Николов?

- Така ли новото ръководство предложено от г-н Кулински се грижи за треньорите в ДЮШ?

- Същият г-н Кулински не искаше да дава на професионалисти, а на школата - направи точно обратното.

- Господина Тинко Василев излизаше с декларации за защита на треньорите в ДЮШ, а сега същият дава на футболисти, треньори и администрация от първия отбор, а на треньорите в ДЮШ не дава мангизи.

- Г-н Кулински, това ли са според вас "хората с репутация и милеещи за футбола в Пазарджик" или са поредните „специалисти" дошли да припечелят някой лев?

В заключение ще кажа, че заради това тотално и явно несправяне със ситуацията и похарченото 3 месеца време, трябва да има ново Общо събрание и да има нови членове в УС, защото както са тръгнали, тези хора ще изпратят Хебър в "Б" областна група. Ако не се направи възможно най-скоро промяна, няма да дойде нито един футболист в Хебър и нито един инвеститор. Повярвайте ми.

Йордан Милчев Минев“.

Кметът на Пазарджик след среща с шефовете на Хебър: Крайно време е клубът да спре да бъде употребяван за политически цели

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ