Капитанът на националния отбор по волейбол Виктор Йосифов заяви, че е много мотивиран България да се представи добре на олимпийската квалификация и да вземат квотата за Токио.

"Време за подготовка няма. За 5-6 тренировки няма да научим волейбола по-добре. Всеки идва в различно физическо състояние. Важно е да поддържаме формата си. Най-важно е да заминем здрави за Берлин", сподели той.

"Желанието ми е да се класираме за олимпиада. Няма да е лесно, но имаме своите шансове. Би трябвало да сме положително настроени и с повече оптимизъм да очакваме тези мачове", добави той.

Цецо Соколов: Малко съм измореничък, но ще наблегна на физическата форма

"Реалистично, всичко е възможно. Няма как да знам какво ще се случи. Както може да държим едно ниво, така може и да стане обратното. Важно е да сме позитивно настроени и да вярваме, че ще успеем", сподели капитанът.

"Георги Братоев ще внесе опит. Той го има. Дал е доста на националния отбор. Дано да има с какво да помогне и този път. Играли сме толкова много заедно", заяви още Йосифов.

"Колективът е най-силният ни коз. Целта е Олимпиада. За мен това ще е последната възможност да отида на олимпиада. Дано да имам честта да завърша с националния отбор на олимпийски игри", завържи Йосифов.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS