Италия с първа победа на Игрите в Токио

Италианският лидер Техноджим е вече официален доставчик на фитнес оборудване за Олимпиадата в Токио

Ирина Русева Ирина Русева

Основателят и президент на Техноджим Нерио Алесандри коментира новината: „Горди сме, че официално сме част от Олимпийските и Параолимпийски игри в Токио. В Техноджим ние работим всеки ден, за да съдадем най-иновативните уреди, с които подкрепяме атлетите да постигнат своите цели. Това важно постижение представя победата на целия отбор на Техноджим“.

В България официален представител на италианския лидер за фитнес оборудване е Атама с президент г-жа Татяна Карабоикова, която разкри, че в Токио ще бъдат изградени над 13 фитнес центъра по време на Игрите. Освен от състезателите те ще могат да бъдат ползвани и от акредитираните журналисти.

През 2020-а Атама навършва 30 години и може да се похвали със сериозен професионален опит, представлявайки у нас най-добрите световни компании за фитнес и уелнес.

Част от иновациите за Игрите в Токио могат да се видят на щанда на Атама по време на изложението Сихре в Интер Експо Център до 31 януари.

Как българските топ спортисти могат да подобрят резултатите си за игрите в Токио, доверявайки се на модерните дигитални технологии, разкрива специално за Дарик и dsport.bg Татяна Карабоикова. Чуйте!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още