Италианската полиция разпитва Дейвид Бекъм на луксозната му яхта

dsport.bg

Дейвид Бекъм се наложи да дава обяснение пред италианската полиция, докато е на почивка със семейството си в Италия. Бившият английски национал бе видян да разговаря с органите на реда от своята яхта, а според очевидец става въпрос за ситуация, свързана с децата му. 

Том Круз и Дейвид Бекъм с любопитен поздрав при гола на Англия (ВИДЕО)

Непълнолетните Круз и Харпър са карали джет в близост до яхтата на Бекъм, но в Италия трябва да си навършил 18 г., за да извършваш подобна дейност. Въпреки това Бекъм не е имал никакви проблеми с полицаите, с които води приятелски разговор в продължение на 45 минути. Накрая англичанинът дори удря юмрук с полицая в знак за поздрав. 

Пет места в Испания, на които да срещнеш футболист това лято

"Децата му носеха спасителни жилетки и караха в близост до яхтата, така че не знам какъв точно беше проблемът. Разговорът с полицията продължи около 45 минути, но изглеждаше приятелски. Дейвид им показа документи, а полицаите го разпознаха и дори го помолиха за селфи", твърди очевидец на случката. 
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още