Ивайло Петков: В момента Община Кърджали и местният бизнес задържат Арда в елита (ВИДЕО)

dsport.bg

Спортно-техническият директор на Арда Ивайло Петков заяви, че финансовата ситуация в клуба не е никак лека, като разкри, че в момента Община Кърджали и местният бизнес задържат тима в елита. Той благодари на всички, които са си намалили заплатите и допълни, че ръководството продължава да търси спонсори, които да помагат на клуба.

Футболистите на Арда с първа тренировка за годината (ВИДЕО)

"Искам да се спрат всички спекулации. С всички футболисти, с които се разделихме, го направихме по взаимно съгласие. Това означава, че и двете страни са съгласни. Разделихме се в добри отношения с всички. Няма да крия, че бюджетът е ограничен. Благодаря на всички, които си намалиха заплатите, за да може Арда да продължи да съществува и да се развива. Коконов е футболист на Арда. Продължаваме да търсим нови спонсори. В момента Община Кърджали и местния бизнес задържат Арда в елита", каза Петков.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още