Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов взеха участие в "отбора на феновете" в благотворителния турнир на Дарик радио и dsport.bg, а с неднадминатия си закачлив тон описаха емоциите си. Двамата шоумени останаха доволни от организацията и с майтапи направиха разбор на футболните качества на взелите участие:

"Безспорно Иван е по-добрият футболист" шеговито стартира Андрей. "Играх 3 минути, но отборът обърна резултата, мисля, че веднъж докоснах топката. Ще заложим на тренировките"

"На мен ми е лабилна психиката и съм разочарован, но бъдещето е пред мен" добави Иван.

"Беше много приятно и реших да подкрепя турнира на Дарик радио, с годините вече повече преча отколкото да помагам на отбора и реших да прекратя тази мъка. Само гледам футбол, но ми беше много забавно. Благодарим за поканата" каза Андрей с усмивка.

"Не съм се смял от 6 месеца така, както тук за 2 часа. Дано да не е последният подобен турнир и да ни поканите пак. Прекрана идея. Всички бяха много добри футболисти, независимо, че голяма част бяха цесекари" продължи Иван с шегите. ”Някои бяха по-добри от 60-70 процента от професионалистите. Повечето ни съотборници като Янев, Йовов, Велизар Димитров, Цанко Цветанов биха влезнали с лекота в отборите."

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS