Иван Минчев ще изиграе последния си двубой за Берое срещу ЦСКА 1948. Халфът има договор с клуба за още една година, но постигна споразумение с ръководството на „зелено-белите“ той да бъде прекратен с края на настоящия сезон. Причините за решението на Минчев са лични и семейни.

Ръководството на клуба благодари на Минчев за професионализма, коректността и за съвместната работа и му желае успех занапред! До този момент Минчев има 88 мача за Берое, в които реализира 9 попадения.

Ето думите на Минчев след взетото решение: „Първо бих искал да благодаря на феновете на Берое за всеотдайността и подкрепата, която оказаха в тези три години, през които бях част от този клуб. Клуб, с който се разделям с тъга и определено оставил отпечатък в мен. Благодаря на ръководството, спортно-техническия щаб и на моите колеги за разбирането, прoфесионализма, доверието, което имат към мен и съвместната ни работа. Имахме радостни и трудни моменти, но винаги бях воден от желанието ми за победа на терена и успехи за Берое. Решението, което взех определено бе много трудно и е по лични причини. Бих искал да пожелая на всички да бъдат здрави, да продължават да обичат своя отбор и постигнат много успехи, които клуб като Берое определено заслужава!
Благодаря ви за всичко!"

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS