Иван Петков: Десет години надграждаме, благодаря на момичетата

| Волейбол, Спорт

Треньорът на Марица Иван Петков заяви след победата над Уралочка, че тимът успява да надгражда в продължение на 10 години и това дава резултат. Специалистът благодари на своите състезателки, като допълни, че доброто представяне в Шампионска лига през този сезон носи огромно удовлетворение на всички в клуба.

Марица се раздели с Шампионска лига след страхотна трета победа

"Успяхме да спечелим последните три мача от групата. Днес отново се получи интригуващ мач. Благодаря на момичетата. Показаха характер и воля за победа. Благодаря и на феновете. Това е голямо удовлетворение за целия клуб. Момичетата са огромни професионалисти. Не мога да кажа как ще се развият нещата занапред, но вече 10 години успяваме да надграждаме", каза Петков.

Треньор разкри пред dsport: Либерото на Марица Пд започнала с тенис

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още