Собственикът на Локомотив София Иван Василев обяви след контролата с Надежда Доброславци, че клубният стадион може да има осветление в най-скоро време.

"Седма година ходя да се моля по институциите. За едни държавата е майка, а друго е мащеха. На 17-и декември взех разрешение за строителство. Другата седмица чакам последни оферти, за да мога да ги занеса в банката и да изтегля кредит. Играем на чужд терен, а мисля, че те не го заслужават. От 508 хиляди януари месец стигнахме до по-големи цени. Никога не иска да откликне и съм принуден да си го направя сам. Не съм говорил с новия министър на спорта. Вече съм изгубил всякакви надежди. Ако всичко върви наред, в края на месеца банката ще отпусне кредита. Може би до края на март, началото на април може стълбовете за осветление да са готови", коментира Василев. 

"Треньорът е болен и в понеделник ще е на линия. Димитър Митков е контузен. Още се възстановява и Сашо Александров. Плюс Илия Димитров. Това са засега проблемите, които имаме. Всички започват да тренират в понеделник", добави той. 

"Търся ляво крило за момента, но трудно се намира. Даниел Генов отпада като вариант. Не ни трябват футболисти на килограм", каза още Иван Василев. 

Локомотив София стартира с победа в зимните контроли

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS