Ивелин Попов и съпругата му поеха разходите за мач от Купата на България

dsport.bg

Бившият футболен съдия Таско Тасков разкри, че бившият капитан на националния отбор на България Ивелин Попов и неговата съпруга Елена Паришева ще поемат разходите на Чавдар Троян за организирането на срещата от турнира за Купата на България срещу Кариана Ерден. В понеделник сутринта Тасков съобщи, че троянци се нуждаят от 1500 лева, за да организират двубоя, а той започва даренията със 100 лева от негово име. 

"Приятели на Троянския футбол, току-що ми се обади Ивелин Попов и неговата съпруга Елена Паришева и ми казаха, че поемат цялата сума по организацията на срещата, но нека не спираме да помагаме, защото клубът се нуждае от тези средства и за в бъдеще!!! Благодарим на Ивелин и Елена за добрината!!! Поклон пред тях", написа Тасков в социалните мрежи. 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук