Ивелин Попов: Няма шанс да продължа, дал съм дума

Веско Вълчев Веско Вълчев

Ивелин Попов заяви след победата над Чехия, че няма шанс да продължи да играе за националния отбор, тъй като е дал дума.

„Усмивката е от щастие и удовлетворение. Радвам се, че успяхме да победим и такъв съперник като Чехия. Това е мач на национално ниво и никой не може да си позволи да дойде отпуснат“, коментира Попов.

„Няма шанс да продължа. Дал съм дума, колкото и да е тежко. Дал съм дума и връщане назад няма.“

„Много е хубаво, че Божидар Краев е готов да заеме моето място. Лично на мен много ми харесва неговото включване в мача. Много малко подкрепяме атаката. Трябва повече хора да атакуват от втора линия. Смея да твърдя, че съм натрупал доста опит от треньорите, с които съм работил.  Записал съм си доста тренировки и имам доста познания“, добави той.

„Вчера съм казал моето мнение кой трябва да бъде следващият капитан на България. Казал съм моето мнение. Не искам да се водят спекулации. Те са три-четири имена. Говорих си и с Десподов. Той ще трябва да бъде един от хората, който да води отбора. Той ще е един от хората, който ще води целия отбор. Радвам се, че победихме“, допълни Попов.

„Победите винаги са ме радвали, загубите винаги болият. Изпусната дузпа от Малта е най-тежкият момент. Успях да го превъзмогна. Семейството също пострада много от това заради мен. Преодоляхме го. Помня предимно хубавите моменти. Радвам се, че съм работил с много големи треньори. За някои не съм бил перфектният съотборник. Викам, понякога псувам.“

„Трябва да има повече лидери. Един човек нищо не може да направи. На Малинов и Десподов им казах, че така се става лидер. Когато играеш за отбора, той ще ти помогне, за да можеш да изпъкнеш. Когато играеш за себе си, няма как да се получи“, каза още Ивелин Попов.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прикачени файлове:

Прочетете още