Новото попълнение на Левски Ивелин Попов даде интервю пред клубната телевизия. Той коментира обстановката в отбора, младите играчи и очакванията за предстоящото участие на „сините“ в евротурнирите.

„Обстановката е много добра, много приятна за работа и се чувствам наистина страхотно и зареден с положителни емоции“, заяви той и допълни: „Нищо непознато няма. Много хора познавам тук, с други се опознаваме, но всичко върви страхотно“.

„Разбира се, че съм доволен. В Балкана за мен се води доста добра подготовка. Климатът е добър, приятно се тренира. Терените са в добро състояние. Радвам се, че вали дъжд и теренът е бърз“, коментира попов подготовката.

По адрес на Станимир Стоилов, Попето изтъкна: „Винаги е приятно да се работи с него. Когато се работи, се работи и също той обича да се майтапи с футболистите. Това го е запазил. Добре и лесно се работи с него“.

„Казвам им, че да са в първия отбор на Левски на тази възраст е голям шанс и им давам съвети да работят повече на тренировки, а после на мачовете и да се развиват като футболисти, а после да го правят и в по-големи отбори. Вчера тренирахме с момчета от академията и съм приятно изненадан. Направиха ми добро впечатление“, каза той относно юношите на тима.

Офанзивният футболист не пропусна да каже нещо и за очакванията за мачовете в Европа: „Знаете добре, че треньорът повтаря постоянно, че целите на Левски трябва да са най-високите. Аз не се разграничавам от това и живот и здрави, като мине жребият, стартираме“.

„Разбира се, че очаквам повторния се дебют. Подготовката е време, в което трябва да натрупаме кондиционно и игрово, за да се усъвършенстваме за официалните мачове“, завърши опитният футболист.

Левски тренира без Сонко Сундберг

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS