Ивелин Попов: При мен всичко е наред, но има момчета, които вдигнаха температура

Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов сподели пред Дарик и dsport, че се чувства отлично и няма никакви симптоми на коронавирус.

"В събота ми взеха проба от носа и от гърлото, от едното място беше положителен, а от другото отрицателен. В понеделник се изследвахме цялото семейство. Казват, че моят тест е положителен, а техните отрицателни. Аз се затворих сам в един апартамент, за да нямам контакт с тях. На следващия ден дойдоха и ми направиха нов тест, който беше отрицателен. Всеки ден идват от различни клиники, за да ме наглеждат. Днес пак дойдоха – мериха ме температурата, преслушаха ми гърдите, мерят ми кислород в кръвта. Всичко е прекрасно. До няколко дни ще ми направят нов тест, ако той е отрицателен значи първите са били фалшиво положителни. Нямам никакви симптоми. Нито температура, нито кашлица, нито глава ме боли. Правих си снимка на белите дробове. Всичко ми е чисто. При мен всичко е наред, но има момчетата, при които има леко повишаване на температурата", сподели Попов. 

Ивелин Попов: Дадох един положителен и един отрицателен тест за COVID-19

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук