Ивет Лалова: Тези награди ме карат да се чувствам обичана

Най-добрата ни лекоатлетка Ивет Лалова заяви, че наградите за второ място на "Спортист на годината" и наградата на публиката я карат да се чувства обичана от феновете у нас. Тя сподели след церемонията, че двата приза ще я мотивират още повече за следващия сезон, когато ще участва на петата си Олимпиада - в Токио.

Лалова допълни, че няма очаквания към представянето си в Япония, тъй като дотогава нищо не се знае, но гледа да бъде максимално подготвена и в топформа за Олимпиадата.
"Тази награда ме кара да се чувствам обичана. Не очаквах да взема наградата на публиката. Това ще ме крепи и ще ме мотивира много за новия сезон. Второто място ме изненада. Очаквах четвърто място. Аз дойдох позитивно настроена, да се забавлявам. В тази зала за първи път се влюбих в леката атлетика и има голяма символика, че взех две награди точно тук. Не мога да очаквам нищо от следващата година. Гледам да се подготвена максимално добре и в Токио да съм в топформа", каза лекоатлетката.

Владимир Илиев стана спортист на годината за 2019

Златните момичета:  Главната ни цел е златен медал от Олимпиадата в Токио

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още