Иво Борисов: Алберт Попов има още резерви

dsport.bg

"Предоволен съм от резултата на Алберт Попов от слалома във Вал Д'Изер", коментира Иво Борисов, личен треньор на водещия български скиор.

Попов зае 12-о място в слалома за Световната купа във френския курорт. Това е третото му най-добро класиране в Световната купа и първо за новия сезон.

Алберт Попов сред най-добрите и този сезон - 12-и във Вал д'Изер

"Знам какво може Алберт на тренировки и съм сигурен, че и в състезанията може да покаже много повече през януари, когато са основните слаломи за Световната купа. Първият манш той бе една идея по-сигурен, а във втория вече бе по-освободен и кара както всички го познаваме. Сега сме вече във Пфелдерс и заледяваме трасе, на което да тренираме до стартовете в Алта Бадия (22-23 декември). Ще направим няколко тренировки за паралелен гигантски слалом, защото Алберт може да участва в Алта Бадия в тази дисциплина", сподели още треньорът на Алберт.

Алберт Попов: Добро начало на сезона, хвърлих се смело във втория манш

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук