Изхвърлиха детето-чудо на Борусия Д от дискотека (ВИДЕО)

| Германия, Любопитно

Детето-чудо на Борусия Дортмунд и европейския футбол Ерлинг Холанд бе изхвърлен от нощен клуб в Норвегия. На видео, записано на Snapchat, което обикаля социалните мрежи, се вижда как младият талант е изведен от охраната на нощното заведение във видимо нетрезво състояние. 

Според източници, това се е случило рано сутринта, а Холанд е отказал да напусне заведението и служители са били принудени да го изведат. 


Сезонът в Първа Бундеслига приключи, а футболистите бяха разпуснати за почивка преди подготовките за началото на следващия. Норвежецът впечатли с представянето си през сезона като отбеляза 13 гола и записа две асистенции в шампионата за едва 15 мача.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още