Бившият футболист на ЦСКА и Лудогорец Иван Стоянов, който е племенник на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков, бе изваден от футбола за една година, считано от 06.06.2022 година. 38-годишният играч е трикратен шампион с Лудогорец и голмайстор на елита през сезон 2011/12. 

Нападателят на Загорец Нова Загора се забърка в скандал по време на друбоя от Трета лига срещу Несебър, когато в края на първото полувреме избута съдията Денислав Сталев, който е син на Йордан Сталев.

За една година от футбола е изваден и вратяря на Загорец Евгени Караманов. Георги Георгиев е наказан за два мача, а клубът отнесе глоба в размер на 250 лева.

Ето всички решения:

"На основание член 25 от Дисциплинарния правилник се налага наказание ССП за една(1) година на г-н Иван Стоянов Иванов и г-н Евгени Руменов Караманов от ФК"Загорец(Нова Загора) считано от 06.06.2022 година.

На основание член 22(2) б.К к.4 от Дисциплинарния правилник се налага наказание ССП за две(2) срещи на г-н Георги Йорданов Георгиев  от ФК"Загорец(Нова Загора).

На основание член 37(1) 22.2 от Дисциплинарния правилник се налага имуществена санкция в размер 250( двеста и петдесет) лева на ФК"Загорец" град Нова Загора"

Синът на Йордан Сталев прекрати мач заради бивш голмайстор на ЦСКА и Лудогорец

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS