Известният гръцки певец Триандафилос Хаджиниколау предложи на Кирил Десподов да запишат заедно дует. Офертата на Триандафилос дошла след като чул изпълнението на българина на песента "Звъня ти, за да ти кажа" при посрещането му в ПАОК.

Десподов запя на гръцки (ВИДЕО)

 Десподов изпълни песента преди гостуването на ХИК Хелзинки в Лигата на Конференциите, стъпил на стол в ресторанта по време на вечерята на тима. Това е традиция в ПАОК, а капитанът на България се представи много добре и с микрофон в ръка. Песента е особено популярна в Солун, тъй като публиката на ПАОК празнува головете с нея.

По този повод популярният певец говори пред Радио "Метрополис 95.5" и между другото разкри разговорите, които води с българското крило: "Говорим с Десподов, тази песен е неговият чар. Той е невероятно момче и впечатли всички с песента в ПАОК. Изпълнението му беше емоционално и наистина се радвам за него, той е наистина специален играч."

След това той разказа, че връзката му с футбола е доста силна. Самият той на младини е играл по терените, но е трябвало да избира – музиката или играта. "Зет ми е болен фен на ПАОК, мой племенник играе за ПАОК, името му е Лагоянис и се надявам да има кариера. Подкрепям Реал Мадрид на международно ниво. Играх в Родос като малък, ритал съм по ниските дивизии на Додеканезите. Тогава трябваше да избирам, пеене или футбол, така че реших да пея".

"Предложих да направим като дует, когато го чух да го пее. Синът ми играе за Ювентус и му изпратих видео, и той каза, че би искал един ден да бъдат съотборници. Щом отворят стадионите, искам да отида на "Тумба“, за да видя Десподов отблизо и когато вкара, целият стадион да пее песента“, каза Триандафилос.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS