Националът на Англия Кайл Уокър коментира равенството 1:1 срещу Дания в мач от група C на Евро 2024. Той отдаде дължимото на Мортен Хюлманд за великолепния му гол, с който бе оформен крайния резултат.

„Понякога трябва да свалиш шапка пред страхотните голове. Но ние сме на върха в групата, така че нека бъдем позитивни. Нека го приемем като заслужена точка и да продължим към следващия мач. Знаем, че можем да се справим по-добре. Трябва да превключим на по-висока предавка“, каза Уокър.\

Дания пропусна да накаже Англия за безличната игра

„Няма да е обективно, ако кажа, че сме играли фантастично. Трябва да бъдем по-прецизни в изграждането на атаките и да печелим втората топка", добави той.

Киърън Трипиър също взе отношение: „Много съм горд, че записах 50 мача за моята страна, но основният ми фокус е резултатът – тази вечер той не беше добър за нас. Четири точки, два мача и знаем, че има толкова много за подобряване. Оставаме спокойни, позитивни и заедно – това е най-важното нещо. Разбираме разочарованието на привържениците е видно, но като отбор трябва да останем заедно. Няма място за паника, остава един мач в групата и го очакваме с нетърпение".

Саутгейт: Не се представихме по начина, по който искахме

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS