Букмейкърските платформи бързо започнаха да подобряват своите условия, да интегрират нови опции и да търсят най-различни начини за привличането на лоялни потребители. Брандове като Ефбет се стремят точно към това, особено след като конкуренцията се засилва и броят на лицензираните компании в страната продължава да се повишава.

Клиентите нямат нищо против, защото те винаги са преките победители и лесно могат да постигнат точно това, към което се стремят. По информация на анализаторите, този оператор продължава да е в топ 3 на най-предпочитаните брандове през настоящата година. Ако разгледаме малко повече историята, то лесно можем да видим, че реално и през миналите е показвал същите или подобни резултати. На какво се дължи това и какво точно ги превръща в един от основните конкуренти?

Следейки целият процес и иновациите, които този бранд предлага, включително мобилното им приложение, като тук ще видим силните и слабите страни на приложението и предоставяните опции на клиентите, можем лесно да забележим, че много от новостите в индустрията се появяват именно тук. Логично е, че пазарът се промени, както и начина, по който използваме интернет за забавление, следователно този бранд успя на време да предостави персонално изживяване чрез тази апликация и да позволи на клиентите да имат сигурност, лесен достъп и лесен контрол на сметката.

Реномете на тази компания се гради на върху няколко пера. Няма смисъл да говорим за рекламата, която не винаги може да се смята за най-добрия източник на лоялни клиенти. Индустрията е известна с това, че когато един бранд привлича нови играчи, те не винаги ще бъдат лоялни и ще се върнат. Една от основните причини е, че това е стара компания и в България е първата, която започва да предлага най-различни услуги, както в реални зали и спортни барове, така и в онлайн пространството. Опитът носи качество, което другите брандове все още наваксват.

Откриваме, че имаме доста сериозни опции за забавление, включващи богато портфолио от игри – ротативки, игри на маси, развлекателни, както и секция с игри на живо с помощта на видео връзка в реално време. Предоставянето на такава платформа е само една от страните, които могат да се появят, но нека не забравяме, че има и още един особен фактор – обновяването. Екипът на тази бетинг компания се стреми да намери най-добрите и интересни заглавия - от игри на живо до слотове и точно този елемент на уникалност предоставя предните позиции в класирането.

Логично е, че тук ще открием и сериозен набор от функции, които да редуцират риска и да предоставят по-сериозен контрол на направените спортни прогнози, както и при някои казино игри. Налични са опции като затваряне на залог, безплатен залог, опция за уикенд бонуси, пряко предаване, отдавна е предоставен и cashback бонус, популярен с възможността да върне част от инкасираните загуби под формата на средства за игра. Точно тези качества са едни от най-търсените и винаги са водещ фактор при избора на нов букмейкър.

Брандът развива стабилна кампания и спонсорира родния спорт, при това не само популярните дисциплини като футбол и баскетбол. Беше време за повечето букмейкъри да разберат, че спонсорството позволява подобряване на играта и вниманието на аудиторията, а това води и до по-сериозен интерес към спортни прогнози и други идеи за забавление.

И тук трябва да напомним за най-важното правило в този вид забавления. Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че винаги има рискове от загуба, както и липсват всякакви гаранции за успех. Винаги се говори за шанс и нищо повече от предоставянето на такъв.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS