ПСЖ ще влезе в новия сезон с новия треньор Луис Енрике, но и с нов тренировъчен център на стойност невероятните 300 милиона евро.

Чисто новите съоръжения на ПСЖ се състоят от жилищна зона, запазена за играчите, ултрамодерна кръгла съблекалня, зона за тренировки и огромна фитнес зала, до впечатляващо балнеолечение.

Всичко е проектирано до най-малкия детайл и прецизно конфигурирано, като е обърнато специално внимание на елегантността и комфорта, включително горния етаж, където луксозните стаи ще посрещат играчите и персонала по време на почивката.

За изграждането на този център с цел подобряване представянето на футболистите, един от най-просторните и удобни в света, ПСЖ инвестира общо 300 милиона евро.

Като част от сградата са изградени 17 футболни игрища за 180 спортисти и персонал от около 100 души.

Пари Сен Жермен се надява да започне нов цикъл с много успехи под ръководството на Луис Енрике. Бившият треньор на Барса наследи Кристоф Галтие, чийто договор беше прекратен по взаимно съгласие.

Футболистите на ПСЖ (националите ще имат още няколко дни почивка) ще се завърнат към тренировки в новия тренировъчен център от понеделник, 10 юли.

Жоао Феликс избра ПСЖ, но клубът още се колебае

Мбапе извива ръцете на ПСЖ, мисли се нов вариант, който го праща на „Бернабеу“ догодина

ПСЖ с ясна позиция: Не сме Килиан Сен Жермен

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS