Българските гимнастички Стилияна Николова и Боряна Калейн споделиха мнението си след края на многобоя на Световното първенство, където завършиха четвърта и шеста.

"Това Световно първенство е като цяло формата на Световното първенство е много тежък. 12 съчетания за мен лично са много и трябва да се помисли върху този регламент да се промени по някакъв начин. Аз съм доволна от моето представяне, въпреки двете грешки днес, да съжалявам много, че се случиха наистина, но явно имало защо. Трябва да си извадя някакви поуки, просто да продължа напред", сподели Боряна Калейн.

"Не можах да си чуя сигнала на лента и затова просто изчаках да ми пуснат отново музиката. Съжалявам за грешките, обаче всичко се случва с причина. Вярвам, наистина вярвам, че ще си покажа и четирите композиции по най- добрия начин в бъдеще, когато трябва", каза Николова относно недоразумението, което предизвика смут в залата при началото на съчетанието й с лента. 

"От моите конкуренти никои, включително и Стили, но не успях да гледам на това състезание. Поздравяваме всички медалисти. Златото означава, че Даря очевидно си  е изиграла достатъчно добре всички съчетания. Моите поздравления, заслужава ги", каза Калейн. 

"Винаги когато имам възможност подкрепям нашите момичета и не само. Беше ми много вълнуващо да  гледам Боряна, защото знам цялото съчетание на изуст, тъй като тренираме всеки ден заедно и няма как да не се подкрепяме", добави Николова. 

"Утре ще бъдем в залата за да подкрепим ансамбъла. Аз лично вярвам, че ако са спокойни ще се изиграят съчетанието по най – добрия начин, защото те могат абсолютно всичко", сподели Боряна. 

"Сега ще имаме малко почивка, анализ на изиграното, какво трябва да се оправи, какво трябва да се подобри в композициите и започваме наново работа за другия сезон. Аз имам идеи за новите композиции, но нищо няма да кажа", добави Калейн.

Стилияна Николова остана на косъм от медал в многобоя на Световното

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS