Камен Хаджиев: Ситуацията в Унгария се подобрява всеки ден

Защитникът на Академия Пушкаш Камен Хаджиев заяви, че ситуацията в Унгария се подобрява с всеки изминал ден. Той даде специално интервю за Дарик радио и dsport, в което сподели, че с нетърпение очаква рестартирането на първенството.

Бранителят също така призна, че все още никой от щаба на националния тим не се е свързал с него за евентуалната му повиквателна за плейофа за класиране на Европейско първенство срещу Унгария.

Унгария също спря футбола

"Ситуацията в Унгария се нормализира. Преди няколко седмици започнахме да тренираме на групи, а от 2 седмици вече сме всички заедно. Нещата се подобряват с всеки ден. Очакваме започването на първенството. Тази седмица започват мачовете за Купата, а първенството започва официално от 31-ви. За момента никой не говори за мача България - Унгария. Той е важен и за двата тима, но темата сега е коронавируса. Още не съм говорил с националния селекционер Георги Дерменджиев. През цялото време си бях в Унгария, в Бъдапеща. Имахме програма, която да спазваме. Нямаше как да се прибера в България. Все още не съм излизал по улиците на града. Няма строги мерки, но навсякъде има дезинфектанти за ръце. Надявам се да сме във формата, в която бяхме в последните мачове. Дано почивката не ни се отрази и да завършим възможно най-напред в класирането", обясни Хаджиев.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още