Каменица Фен Купа отново е тук!

Любимият на футболните фенове турнир отвори официално регистрациите за сезон 2022

dsport.bg

 Каменица Фен купа официално стартира своето 17-то издание. Това стана ясно днес по време на специална пресконференция в присъствието на множество медии, приятели и партньори. Регистрациите за 2022 г. вече са отворени и всеки желаещ може да регистрира своя отбор на новия сайт на турнира http://kamenitzafancup.bg/.

Каменица Фен купа сезон 2022 ще се проведе в два кръга – регионални турнири и национални финали. Регионалните турнири предстоят през месеците от май до края на юли в 8 града у нас – София, Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград, Русе, Враца и Велико Търново. На 28 и 29 май ще се проведе първият турнир в Благоевград, където преди 19 години е даден първият съдийски сигнал в историята на Каменица Фен купа. Големият финал ще бъде на 10 и 11 септември в Пловдив, родният град на Каменица.

Тази година, освен страхотен футбол, Каменица Фен купа ще предложи истинско забавление за цялото семейство. Екипът на турнира е подготвил разнообразни игри на терен за най-активните фенове и приятели, бордови игри за тези, които обичат спокойствието и сянката на чадъра, забавления и атракции за по-малките фенове, както и много интересни награди, предоставени от организаторите Каменица и партньорите. Големите финали на Каменица Фен купа в Пловдив ще превърнат септемврийския уикенд в цялостно семейно преживяване с много футбол, забавления за малки и големи, концерт, бира и храна и страхотни награди.

Пълният график за провеждане на турнирите е както следва:

  • 28 – 29 май – Благоевград
  • 4 – 5 юни – Бургас
  • 11 – 12 юни – Варна
  • 2 – 3 юли – София
  • 09 – 10 юли – Велико Търново
  • 16 – 17 юли – Пловдив
  • 23 – 24 юли – Русе
  • 30 – 31 юли – Враца
  • 10 – 11 септември – Пловдив (ФИНАЛ)

Перфектните предпоставки за страхотен футбол – терен, условия, схема на играта и организация на терен, ще бъдат осигурени от БАМФ. Националните шампиони на Каменица Фен купа 2022 ще имат изключителната възможност да представят България на Европейското клубно първенство по мини футбол, което ще се проведе в Унгария.

За регистрация и допълнителна информация за турнира посетете www.kamenitzafancup.bg. Всички новини за Каменица Фен купа можете да следите и на официалната Facebook страница https://www.facebook.com/kamenitzafancup и Instagram @kamenitzafancup.

Каменица връща футбола на феновете! Наздраве за футболните моменти с приятели!

Подробности за Каменица Фен Купа 2022 разказа в ефира на Спортното шоу на Дарик Кирил Глушков- мениджър „Събития” Каменица АД. Чуйте го.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още