Канте не тренира с Челси заради страх от заразяване с коронавирус

Футболистите на Челси подновиха тренировки във вторник, но в заниманията не се включва един от основните играчи на тима - Н'Голо Канте. Причината е, че френският национал се страхува от заразяване с коронавирус и пожелал да се подготвя самостоятелно в своя дом.

Лампард пресече слуховете за продажба на Канте

Канте обяснил на треньорския щаб на "сините", че в семейството му има случаи на сърдечни заболявания и той се притеснява да не предаде болестта на близките си. Затова и е помолил да не се включва в груповите занимание на отбора. От клуба са уважили искането на полузащитника и той тренира самостоятелно. 

Канте с впечатляващо богатство от 25 милиона

Канте се превърна един от най-добрите футболисти на Челси откакто премина в тима от Лестър през лятото на 2016 година. През този сезон французинът има 22 мача във всички турнири, в които е отбелязал 3 попадения.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още