Фабио Капело предупреди италианските футболисти нито за миг да не си помислят, че ще имат лесна задача в последния кръг срещу Хърватия.

Този мач е изключително важен и за двата отбора, „адзурите“ ще опитат да се възстановят след слабото представяне срещу Испания, докато хърватите трябва да спечелят, ако искат да си осигурят класиране в елиминациите. И докато голяма част от европейската футболна общественост критикува "ватрените", определяйки ги като голямо разочарование, Капело е наясно с качествата, които притежава тази селекция.

„Италия гледа отстрани мача срещу Испания, защото съперникът беше превъзходен, сега срещу Хърватия трябва да покажем реакция. Знам, че всички казват, че хърватите са паднали, че са национален отбор, който вече не е това, което беше. Не го виждам по този начин, когато видя Хърватия, виждам шампиони, приковани към стената, но шампиони, които никога не се предават“, сподели Капело.

 „Знам, че Модрич, Ковачич, Брозович ще направят всичко, за да празнуват срещу нас, затова казвам на глас, че Хърватия е най-лошият съперник, който може да имаме за такъв решаващ мач“, добави Фабио Капело.

Италианците удариха Спалети: Всичко, което направи - направи го грешно!

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS