Капело: Само Реал Мадрид няма да бъде ударен от кризата след COVID-19

| Испания

Фабио Капело смята, че единственият испански клуб, който няма да бъде засегнат от финансовата криза след COVID-19, е Реал Мадрид. Италианският треньор води мадридчани на два пъти през своята кариера. За последно Капело бе треньор на Реал през сезон 2006/2007, когато тимът триумфира в Ла Лига.

„Смятам, че в Испания единственият клуб, който няма да бъде засегнат от последиците на пандемията ще е Реал Мадрид. Барселона и Атлетико Мадрид ще преминат през трудни времена“, споделя в интервю пред Gazzetta dello Sport.

Капело даде своето мнение и за евентуален трансфер на Лаутаро Мартинес в Барселона: „Ако бях на негово място, нямаше да отида в Барселона. Там той ще бъде резерва. Трансферният пазар ще бъде коренно променен. Цените достигнаха абсурдни нива, сега ще са по-приемливи“, каза още италианският спец.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още