Капитанът на Уотфорд избухна срещу хората, подценяващи коронавируса

| Англия

Капитанът на Уотфорд Трой Дийни избухна срещу хората, които не спазват препоръките на властите и напускат своя дом без причина по време на пандемията от коронавирус.

Дийни е баща на три деца и недоволства срещу тези, които игнорират всякакви мерки, наложени от правителствата на европейските държави:

„Всички трябва да стоим вкъщи и да следваме инструкциите на правителството“, приканя футболистът пред официалния сайт на Уотфорд.

„Колко повече предупреждения са ни нужни? Казаха, че ще поемат 80 процента от заплатите на работещите, а някои от тях все още нарушават изолацията и ходят на работа. Може би трябва да станем като Русия. Ако там излезеш от дума си, получаваш присъда от 5 години в затвора. Някой подценяват ситуацията и много могат да пострадат. Надявам се виждат какво се случва в Италия и Испания и съвсем скоро ще променят бита си“, надява се Дийни.

„Най-лошото стана, когато съобщиха, че вирусът не засяга по-младите и те си казаха „Не ми пука значи!“. Хубавото в цялата работа е, че семействата отново са заедно. Мисля, че се бяхме отдалечили от най-близките си. Определено семейният дух се завърна. Много хора навярно направиха крачка назад и си казаха: „Знаеш ли какво? Прекалено голямо внимание обръщам на работата си и не прекарвам време със семейството ми и не отделям достатъчно време за истински важните неща от живота“.

В очакване на голямата промяна

ФИФА намалява наполовина заплатите на всички футболисти

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още