Капитанът на Вила трогна млад фен с жест

Капитанът на Астън Вила Джак Грийлиш зарадва млад фен на Астън Вила с рядко генетично кожно заболяване, подарявайки му новия модел PlayStation.

Мойн Юнис използва Туитър, за да попита дали някой разполага с конзолата в деня, в който бе пусната в продажба във Великобритания. Конзолата бързо се разпродава в цялата страна, но Джак Грийлиш решава да не остави молбата на 20-годишния младеж незабелязана.

Мойн получава своя PS5 с любезното съдействие на Грийлиш, който подписва кутията с лично послание.

"На брат ми Мойн, малко ранен коледен подарък за теб! Наслаждавай се, брато”, пише капитанът на Вила.

"Току-що ми доставиха това с малко съобщение от капитана на Астън Вила. Не мога да повярвам в момента. Благодаря ти толкова много брато, дори не мога да кажа в публикацията си колко оценявам този жест", пък написа Юнис в социалните мрежи, където разкри как го е трогнал Грийлиш.

Капитанът на Астън Вила се среща за първи път с Мойн през 2017 г. и заедно с други играчи дари 1500 паунда, за да подпомогне битката му срещу кожната болест.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още