Карлес Пуйол отказа предложението на Барселона

dsport.bg

Бившият защитник на Барселона Карлес Пуйол отказа да се завърне в клуба и да заеме поста на спортен директор.

Пуйол излезе с официална позиция, в която обяснява своите мотиви да отхвърли отправеното му предложение от страна на шефовете на Барселона.

„През последните седмици бяха публикувани различни информации относно евентуалното мое завръщане в Барселона като спортен директор. Мое задължение е да внеса яснота за цялото семейство на Барселона. След като много сериозно обмислях предложението, взех решение да не приема офертата на Клуба“, коментира Пуйол.

„Решението ми не бе взето лесно. Никога не съм крил, че моето желание е един ден да се завърна в моята къща. Аз имам много различни лични проекти, които няма да ми позволят да вложа цялата си енергия в Барселона. Искам да благодаря на ръководството за предложението, което ми отправи и за гласуваното доверие. Само Барса“, завърши Пуйол.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още