Кърт Енгъл за осиновеното българче: Той е специално дете

Димитър Пенев Димитър Пенев

Легендата на кеча и олимпийския шампион по борба Кърт Енгъл проговори за шестия си син, който осинови преди известно време. Това е 15-годишният Иван от Сливен. Детето вече е в САЩ след година и половина процедури. Енгъл дори прекара известно време в България, за да може да бъде сигурен, че всичко ще е наред.

"Да, наистина е невероятно. 15-годишният ми син Иван вече е тук. Приспособява се към живота в Америка. До момента той имаше много трудности. Той е тийнеджър. Търпим го", разказа Енгъл пред TMZ. "Страхотно хлапе е. Специално дете. Решихме със съпругата ми, че не искаме малко бебе, а по-голямо дете. Това ще е последното ни дете", каза с усмивка Енгъл.

Joseph is My new training partner. #itstrue

Публикация, споделена от Kurt Angle (@therealkurtangle) на

"Най-трудното нещо за него е английския език, но вече започва да свиква. Аз не знам изобщо български, но това не ни пречи на комуникацията. Жена ми научи български език горе долу. В САЩ не е като в България. Той има много да учи, но е схватливо дете", добави още звездата.

Вижте видео тук


 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още