Късметлийски ден ли е 1-ви април?

dsport.bg

Сред сняг и дъжд, слънце и вятър, първите три месеца от годината се изтърколиха по хълма на 2021. Ветропоказателят задава посоката на идващата промяна, но може ли животът да е само поредица от планове и срокове за гонене? И дали тези три месеца не са само загрявка за предстоящото голямо “състезание” на мечтите? Това може би си е мислил и френският владетел Луи XIV-ти, когато е предложил датата 1-ви април за начало на Новата година - идеята му никак не се харесала на френските поданици и законът не бил приет. Но на следващият 1-ви Април, дворецът бил бомбардиран с пожелания за “Щастлива Нова Година”. Вечният враг на Франция също има интересна история, свързана с датата 1-ви април: на тази дата била насрочена церемонията по “изкъпване на белите лъвове” - събитие, което английските джентълмени да посетят заедно със своите достолепни съпруги. Разбира се церемонията не се състояла, а шегата продължила да бъде традиционна за първият ден на месец Април.

В България също доста обичаме веселият Ден на шегата, като особена гордост той е за жителите на град Габрово, които се славят с несравнимите си чувство за хумор и пестеливост. На тях е посветен дори градския музей, чийто символ, както много добре всички знаем, е котката с отрязана опашка, която бързо трябва да бъде прибрана, за да не “излита” топлината през вратата на дома. И ако появата на мустакатия домашен любимец все още ни обърква и не знаем дали това ще ни бъде на “късмет”, то една четирилистна детелина със сигурност ще донесе усмивка и в най-трудния ден. За да намерете една със сигурност, можете да се включите в промоционалната кампания на програмата за лоялни клиенти на Българският Спортен Тотализатор “Детелината на късмета”. Тя започва именно на 01.04.2021 и ще продължи до 1.05.2021. Благодарение на нея, всеки регистрирал се в “ТОТО КЛУБ” може да  трупа своите бонус точки, а всеки 10 бонус точки носят допълнителни възможности за спечелването на 4 настолни компютъра и 4 награди по 2000 лв. Повече за условията на кампанията могат да бъдат открити -  action.toto.bg.

Но късметът вече се усмихна на един щастливец от град Сопот, който преди няколко дни спечели пълния джакпот от играта “Тото 2 – 6 от 49” на Спортния тотализатор, разчитайки на един единствен фиш на стойност 4.70 лв. Това го прави 115-ят български тото милионер, като 2021 познава и още двама - късметлиите от град София и град Пловдив. Това означава, че за първите три месеца от настоящата календарна година, Българският Спортен Тотализатор е бил причината трима българи да се сдобият с така мечтания милионерски статус. Предстои да разберем дали и Април ще бъде толкова щедро настроен към участниците в числовите и моментните игри на Тотализатора - към днешна дата Джакпотът в играта 6/49 е 2 400 000 лв., печалбите в 6/42 надвишават 670 000, а наградите в Тото Джокер са вече близо 50 000 лв. Българският Спортен Тотализатор предлага толкова много възможности, които лесно да доведат до положителна промяна във финансите Ви. И сме сигурни, че за разлика от английските джентълмени в миналото, вие няма да губите време в излишни церемониалности, а ще направите всичко възможно да ги увеличите.

Защото Спорт Тото винаги дава повече! Успех!

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ