Катрин Тасева: Нямам друг избор, освен да рискувам утре

Лора Николаева Лора Николаева

Катрин Тасева заяви, че няма друг избор, освен да рискува през утрешния ден на Европейското първенство по художествена гимнастика, когато са финалите на отделните уреди. Катя ще се бори за отличия във всички четири финала. 

„Въпреки грешките, мисля, че се справих добре, излязох уверена и смела. Не спестих нито един елемент и мисля, че това се видя. Да, допуснах детска грешка на обръч. На финала на самото съчетание уредът е паднал. Това ще си го знам за утре – съчетанието не е свършило, докато не съм излязла от килима“, коментира Тасева.

„Смятам, че до този момент не съм играла толкова силно и толкова смело.“

„Темпото ме натисна на финала и оттам дойде прибързаната ми реакция и се разконцентрирахах за секунда“, добави тя.

„Всеки ден, всяко съчетание става все по-добре. Благодаря на всички хора, които са тук и ни подкрепят. Много е приятно, че те са тук в залата и ни подкрепят. Върнаха ми се емоциите и хубавото чувство от годините преди пандемяията и наистина ми беше много приятно.“

„Аз очаквам всяко едно съчетание, излизам смело и утре няма какво да губя. Мога само да спечеля.“

„Аз и днес рискувах, просто нямам друг шанс ако не рискувам. Утре излизам да изиграя съчетанията си така, както съм ги тренирала, няма закъде да се пестя. Спестим ли един елемент, оценката се променя, а конкуренцията има доста сложни съчетания. Нямаме друг избор“, каза още Тасева.

За първи път от 27 години! Боряна Калейн донесе медал за България от многобоя на Европейско

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ