Кедира: Мечтая да спечеля Шампионска лига с Юве

| Италия

Сами Кедира призна, че мечтае да спечели Шампионската лига с Ювентус. Полузащитникът на италианския шампион вярва, че тимът може да го стори през следващите няколко сезона.

Футболистът отговаря на въпроси от фенове в Instagram. Кедира сподели дали все още е гладен за успех: „Да, разбира се. Затова играя футбол“.

„Спечелих почти всичко, но победите са като дрога. Ако един сезон не спечелиш трофей, на следващия се опитваш да завоюваш всякакви титли“.

„Мечтата ми е да спечеля Шампионска лига с Ювентус. Бяхме близо преди три или четири години, когато срещнахме Реал Мадрид на финала. Смятам, че можем да спечелим Шампионска лига поне веднъж през следващите няколко сезона. Това не е само моя мечта, ами мечта на всички фенове на Юве“, споделя 33-годишният халф.

За последно клубът от Торино триумфира в най-престижния европейски клубен турнир през 1996 година, когато на финала победи Аякс с дузпи. От тогава до сега Ювентус успя да стигне финала пет пъти, но така и не успя да вдигне трофея.  

Кедира иска да остане в Ювентус

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още