Кике Сетиен: Изгонването на Ансу Фати бе странно

Треньорът на Барселона Кике Сетиен не остана очарован от играта на неговия отбор срещу Еспаньол. Все пак каталунците стигнаха до победа с 1:0 в градското дерби в сряда вечер. Специалистът защити Ансу Фати, който бе изгонен в двубоя, и обяви, че ситуацията е била странна.

"Не бе страхотен мач от наша страна. Те имаха наситена защита. Не можахме да намерим свободни зони, липсваше ни точност. Противникът се представи много добре. Трудно бе да преминем през толкова дълбока защита", заяви Сетиен.

"В случая на отстраняването на Фати видях, че той първо посегна към топката, но това бе спорен момент. Изгонването му ми се струва пресилено. Ако съдията в първия случай извади червен картон, във втория трябваше да извади още повече", каза още той.

"Надявахме се, че Фати ще успее да задълбочи играта на своя фланг. Жалко е, че планът ни бе разрушен от изгонването му. Мисля, че способностите му биха ни помогнали в много отношения", добави Сетиен.

"Не е наша работа да смятаме къде Реал Мадрид може да загуби точки. Трябва да се тревожим за себе си. Това, което прави "белия балет", не е наша работа", завърши треньорът.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още