Людмил Киров остана доволен от представянето на футболистите на Дунав след победата над Арда с 2:0. Наставникът на "драконите" също така допълни, че русенци са отказали приятелска среща с румънския шампион Клуж: 

"Доста трудна победа взехме, искам да поздравя футболистите ни. Играхме срещу силен и комплектован отбор. Бяхме запознати със силните и слабите им страни, а футболистите изпълниха указанията. Имаше само един отбор на терена и това беше Дунав. 
Пети или шести мач играем с тази схема и не допускаме голове, трябва да използваме моментите си отпред и ще се получат нещата. Днес беше достатъчно, че вкарахме 2 гола, имаше и други ситуации, но при 2:0 гледахме да не допуснем. Поздравявам моя отбор."

"Разбира се има притеснение, че не печелим навън, но днес показахме, че можем да играем добре и като гост. Победата ще даде повече самочувствие на футболистите. Аз съм човекът, който трябва да им го дава, но сега тази ще ги направи боеспособни за мачовете след паузата" продължи Киров. 

"Росен Колев има проблем с менискуса, Мартин Ковачев е с разтежение в адуктура. За следващата среша след паузата с Етър се надяваме да бъдат готови. Няма да имаме приятелски мачове в прекъсването, отказахме на Клуж, предпочетох да съхраня играчите, да си починат малко и да бъдат свежи за Етър" завърши треньорът на Дунав.
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS