Китайският собственик на Еспаньол се извини на феновете

Китайският милиардер и собственик на Еспаньол Чен Яншенг подсене своите специални извинения на феновете на отбора по повод изпадането от Ла Лига.

„Най-голямата отговорност за лошото представяне през този сезон е моя. Искам да изкажа най-искрените си и дълбоки извинения на феновете, които подкрепят отбора и се притесняват за него", се казва в изявлението на Яншенг.

"Поради тази причина трябва да провеждаме дълбока самокритика. В същото време ние ще допринасяме активно за непрекъснатото развитие на клуба. Уверени сме, че благодарение на неуморни усилия и упорит труд, клубът ще се върне в топ дивизията, на мястото, което заслужава в исторически план", допълна още милиардерът.

Скандал в Испания: Ансу Фати бил изгонен след преглед на снимка

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още