Кличко помага на Холифийлд за шоуто с Тайсън

| Бойни спортове

Владимир Кличко се е включил в тренировъчния лагер на Ивендър Холифийлд, който на 57 години се подготвя за сензационно завръщане на ринга.

Холифийлд сложи край на кариерата си през 2011-а след 57 професионални мача, а в края на годината планира епичен трети сблъсък със своя стар съперник Майк Тайсън, който отхапа част от ухото му в един от най-паметните сблъсъци в историята на професионалния бокс.

И след като в последните седмици Тайсън показва, че се подготвя сериозно, то Холифийлд изобщо не отстъпва в своите тренировки. В публикуваните от него клипове се вижда, че 44-годишният украинец му помага в тренировките за бързина на ръцете. Видеото е озаглавено „Отбор Холифийлд се подготвя за битка“, с което намекна, че Кличко е част от екипа му.

 Майк Тайсън: Върнах се! (ВИДЕО)

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още