Проблем с лиценза на един от отборите, които би трябвало да участват във Втора лига ,все още бави изтеглянето на програмата за втората професионална дивизия. Според източници на dsport от развитието на този казус ще се вземе решение дали лигата да бъде с 16 или 18 отбора, както бе запланувано.

Дербито Левски - ЦСКА в 11-и кръг, пловдивското в 9-и (ВИДЕО)

Вече е ясно, че Царско село отказа участие и на практика отвори едно свободно място, ако един от настоящите тимове не получи лиценз може да се стигне до намаляване на групата.

Ако все пак този казус бъде решен покана за участие ще получи Витоша Бистрица. Има и вариант за Втора лига да бъде поканен и втория отбор на Левски.

Според информация на dsport проблем с лиценз има отбор от южна България, който и миналата година участва в първенството на Втора лига. Не става дума за някой от новаците, които по спортен път придобиха право за участие в професионалния футбол от Трета лига.

Днес БФС изтегли програмата на efbet Лига и се очаква в следващите дни това да се случи и за втория ешелон. Втора лига започва седмица след елита и това все пак дава няколко дни буфер за доуточняване на ситуацията в дивизията.

Всички клубове взеха лиценз за елита на България

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS