Кобрата: Битката с Джошуа е сигурна на 97%

dsport.bg

Най-добрият ни професионален боксьор Кубрат Пулев заяви, че битката за световната титла срещу Антъни Джошуа е на 97% сигурна. Според него мачът ще се състои на 12 декември.

"Психологията на българина все още е робовладелска, иска ми се българите да бъдат по-смели и обществено отговорни. Любовта към България трябва да се върне, не само на своето. Всички са си направили къщи, а излиза на улицата е кал и прах. Всеки се е затворил мисли за себе си и за децата си, да това е важно, но трябва да се променим", заяви Пулев пред NOVA.

"Човек трябва да работи за обществото, да бъдем полезни за обществото, имаме много силни песни, ако не си направил нищо за себе си и за родината си, не си направил нищо. Има честни и доблестни българи. Когато човек е независим, той има свободата", добави той. 

"На 97 процента мачът е сигурен, за 12 декември, сега естествено пандемията в световен мащаб е тренираме, мачкаме, трябва да прославим България, трябва да победим", каза още Кобрата. "Човек трябва да вярна в себе си, да изисква от себе си, по този начин той се развива. Не обичаме себе си един вид", добави той. 

"С Андреа се разделихме, когато човек иска да успее, може и сам, може и с човек до себе си да побеждава", коментира още Пулев за раздялата си в певицата.

Кубрат Пулев: Ще бия Джошуа насред Лондон, надявам се да няма ново отлагане

Пулев и Джошуа ще се боксират през декември

Кубрат Пулев: Да съхраним нашата райска България (ВИДЕО)

Насрочиха дата за мача между Кобрата и Джошуа

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още