Кобрата: Концентриран съм само върху Букър (видео)

| Бойни спортове, Спорт
test

Кубрат Пулев и прадстоящият му опонент Райдъл Букър се изправиха лице в лице само два дни преди битката помежду им. Това стана по време на пресконференцията тази нощ в зала "Чукчанси Парк" във Фресно, щата Калифорния.

Успех за Пулев ще му осигури битка за световната титла на IBF, а поражение означава, че ще загуби статута си на задължителен претендент. Неговият съперник има баланс от 4 победи и 1 загуба след завръщането си на ринга след 12-годишна присъда.

"Опонентът ми е сериозен. Концентриран съм само върху този мач", заяви Кобрата.

"Това е бокс. Няма нищо сигурно. Но аз съм тук, за да се бия и да победя. Вярвам в себе си и знам кой съм. Аз съм един от най-добрите в тежка категория. Противникът ми е силен, но аз съм по-добър от него и ще спечеля. Ще натрупам и повече опит от този мач", добави Пулев.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още