Милиони се раздават в кеча

dsport.bg

Световната федерация по кеч (WWE) има милиони фенове по цял свят. Най-добрите мъже и жени почти всяка вечер "се хвърлят" в спиращи дъха битки. Макар, идеята е "шоу", това не означава, че Брок Леснар, Роман Рейнс, Сет Ролинс и компания не застрашават здравето си. Именно за това и заплатите им са големи. В express.co.uk се появи данни за това кой колко печели!

Най-скъпоплатен е голямата звезда и Световен шампион в момента Брок Леснар. Той прибира 12 милиона долара за 2019 година. След него е Джон Сина с 8,5 милиона долара, а трети е Роман Рейнс с 5 милиона.

Българският кечист Русев (б.р. Мирослав Барняшев) пък взима 800 000 долара според изданието. Толкова взима и Самоа Джо.

При жените Ронда Роузи е взела 1,5 милиона долара., а Шарлът Флейр - 550 000 долара. Третото място разделят Ники Бела и Алекса Блис с по 350 000 долара.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още