Българското футболно първенство чука на вратата. Официалните мачове започват след малко повече от две седмици, а по-голяма част от водещите футболни клубове обявиха кампании за продажба на годишни абонаментни карти.

Колко обаче струва да имаш гарантирано място на стадиона през целия сезон и да не мислиш за купуването на билети? Dsport реши да направи сравнение между „офертите“, които предлагат тимовете в елита. Приемаме, че до момента не сме притежатели на абонаментна карта и не отговаряме на условията за отстъпки. Ето как изглеждат нещата!

ЛУДОГОРЕЦ

Шампионите пуснаха абонаменти карти за две трибуни. В новия Сектор „В“ цената варира между 210 и 315 лева в зависимост от блока, за който се купува картата. Фенският сектор или трибуна „Моци“ е оценена на 100 лева за целия сезон.

От Лудогорец също обявиха намаления и комбинация за родители с деца.

ЛЕВСКИ

„Сините“ стартираха кампанията преди няколко дни, като разбира се при тях има доста възможности за отстъпка. Генерално обаче за сектор „А“ цената на годишната карта варира между 273 и 468 лв в зависимост от блока, за който се отнасят. VIP картата пък струва 1500 лв.

За сектор „В“ редовната цена за годишния абонамент е 216 лв. Фенският сектор „Б“ пък струва 144 лева.

От Левски обявиха различни отстъпки, които могат да се видят в официалното съобщение за продажбата

ЦСКА

“Червените“ също обявиха продажбата на своите карти, като и при тях има отстъпки. Генерално обаче Сектор „А“ е с цена 175 лева, сектор „В“ струва 115 лева, а картата във фенския Сектор „Г“ е 85 лв.

VIP ложата на стадион „Българска армия“ е с цена 1300 лева на сезон.

БОТЕВ ПЛОВДИВ

Ситуацията със стадиона, на който играе Ботев Пловдив е по-комплицирана, тъй като на базата реално има една голяма трибуна и фенски сектор. „Жълто-черните“ предлагат различни цени за абонамент на централната трибуна, които зависят от блоковете и редовете, като стойността е между 150 и 230 лева.

Годишната VIP карта за базата на „канарчетата“ е 650 лева.

ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Локомотив пусна в продажба абонаментна карта за централния сектор на „Лаута“ на цена 190 лева, а фенският сектор трибуна „Бесика“ е оценена на 130 лв на сезон. Феновете обаче ще могат да гледат мачовете и на трибуна „Спортклуб“, докато „Бесика“ е в строителство.

Бизнес ложата на стадион „Локомотив“ е оценена на 500 лева, а VIP картата струва 1000 лева на сезон.

ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 бе един от първите отбори, които пуснаха в продажба абонаментните си карти. Сектор „А“ е оценен на 300 лева, а Сектор „Г“ на 150 лева. Може да бъде закупен и VIP сезонен пропуск на цена 500 лева. Отборът ще домакинства на стадион "Витоша" в Бистрица.

ПИРИН БЛАГОЕВГРАД

Пирин Благоевград ще допуска своите привърженици на стадиона само срещу 100 лева на година, а VIP картата за сезона също е доста евтина – 400 лева.

Къде е Кайседо? Следите водят към Истанбул

Левски срещу ПАОК на Герена, УЕФА обяви часовете

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS