Асистентът на Александър Томаш в Локомотив Пловдив Константин Мирчев коментира победата с 1:0 срещу ЦСКА. Той води тима, след като наставникът беше освободен. Мирчев призна, че от утре екипът на Томаш излиза в почивка и само времето ще покаже колко дълга ще е тя. Според него желанието и раздаването на „смърфовете“ са били достатъчни за победа срещу ЦСКА.

„С голямо желание и раздаване от момчетата стигнахме до победата, в края на сезона сме. Нормално е да има умора и настроението да е вече празнично, ваканционно. Тези момчета неведнъж са показвали, че са сериозни хора и изиграха мача по най-добрия начин“, каза Мирчев.

„Може да решат срещата нашите положения по-рано. Поради пропуснатите положения, можеше и да се решим от победата. Важното е, че победихме. Да не мислим по-различно от това. Важна е победата. Радваме се. Специални благодарности на момчетата. Те показват всеки ден, че са отговорни и добри футболисти“, продължи той.

„Не мога да говоря от името на футболистите са раздялата с Томаш. Това са нормални процеси във футбола. С Томаш и екипът му работихме всеотдайно през всичките тези две години. Само адмирации и благодарност към момчетата за работата ни“.

„Бъдещето ни е, че от утре сме в почивка. Времето ще покаже колко ще е тя. Нормални неща във футбола. Искам да изкажа специални благодарности към публиката. Хората от ръководството, които ни дадоха шанс да работим. Ние бяхме отдадени и си вършехме работата по най-добрия начин“, каза още треньорът на Локомотив Пловдив.

Локомотив Пловдив завърши сезона с победа срещу резервите на ЦСКА

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS