"По-лесно е да преместим Миланската катедрала, отколкото Лионел Меси да дойде в Интер", това заяви треньорът на "нерадзурите" Антонио Конте на въпрос на журналист дали предпочита аржентинската суперзвезда на Барселона да пристигне в тима му срещу 200 милиона евро или да вземе четирима футболисти за по 50 млн.

Конте бе категоричен и двата сценария са малко вероятни и допълни, че е много доволен от футболистите, с които разполага.

"По-лесно е да преместим Миланската катедрала, отколкото Меси да дойде в Интер. Осъзнавам, че присъствието ми в Интер създава по-големи очаквания към отбора и това може да се отрази на начина, по който се гледа на някои резултати. Хората може и да си мислят, че в момента, в който пристигна всичко, до което се докосна се превръща в злато. Това се е случвало в миналото, но не значи, че винаги ще е така. Аз съм много честен, когато говоря с хората и понякога това ги дразни. Разбирам, че когато ме атакуват това носи на хората място под светлините на прожекторите. Чувал съм доста неща, такива, които обиждат моя професионализъм. Мога да допускам грешки, но винаги съм се стремял да ги осмисля и поправя. 
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS