Спортният директор на Интер Джузепе Марота потвърди, че Антонио Конте ще води отбора и през следващия сезон. По този начин той отхвърли спекулациите, които се появиха през последните дни за евентуална треньорска рокада.

„Не виждам причина, за да говорим за треньорска рокада. Конте се справя много добре. Той е амбициозен треньор“, коментира Марота.

„Конте иска да побеждава. Не трябва да забравяме, че това е първият му сезон начело на Интер. Отборите пред нас работят с техните треньори от няколко години“, добави спортният директор на Интер.

„Трябва да разгледаме всичко от началото на сезона. Постигнахме силни резултати. Целта на Конте беше да използва максимално ресурсите, с които разполага, а също и да подобри екипа. Ние постигнахме всички тези цели, така че може да бъдем доволни от работата на треньора и клуба. Няма постигнато съвършенство. Винаги има какво да подобряваме в живота и работата. Конте знае това и ние също. Той свърши отлична работа, но разбира се, все още има области, в които може да се подобрим, за да се доближим до нивото на Ювентус“, каза още Марота.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS