Корейски шампиони получиха 40-годишен запас от пържено пиле

dsport.bg

Най-голямата корейска компания за бързо хранене с пържено пиле обяви, че предоставя на олимпийските шампиони по шорттрек от Пекин 2022 Хван Деа Хонг и Чой Мин Джунг купони за пържено пиле в следващите почти 40 години.

Героите на нацията ще получават купони на стойност около 25 долара дневно, които могат да осребрят за продукти на компанията. Тези купони ще бъде предоставяни докато двамата навършат 60 години. В момента Хуанг е на 22, а Чой на 23 години. В случай на покачване на цената „пилешката пенсия“ ще бъде индексирана.

Необичайната идея се зароди в навечерието на Олимпийските игри, когато президентът на Корейския кънки съюз Юн Хонг Гюн попита Хван Дае Хонг какво му е необходимо за по-качествена подготовка за Пекин. Спортистът на шега поиска още пържено пиле и му бе обещано, че олимпийското злато ще донесе доведе до договор за безплатно пържено пиле.

Една от компаниите за бързо хранене бързо използва разговора за маркетингови цели. Сребърните медалисти от Пекин получават безплатни купони за храна два пъти седмично за 20 години, а бронзовите медалисти за 10 години.

Тен Хаг избра апартамент в Манчестър, но се изненада от съседа

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още