Българският национал Георги Костадинов коментира равенството 0:0 срещу Румъния в контрола. Според него „трикольорите“ са показали стабилна игра и са били равностойни на участници на Европейското първенство.

„Винаги съм казвал, че най-важни са резултатите в националния отбор. Радвам се, че показваме и една стабилна игра. Показваме, че сме равностойни на евроучастници. Въпреки всички проблеми, можем да сме доволни“, каза Костадинов.

„Равностоен мач. Да не се изхвърляме. Накрая на мача имахме своите ситуации и моменти. Бяхме по-свежи. Смятам, че ако продължаваме да работим така сериозно, имаме всички шансове да показваме по-добро ниво“, продължи той.

„Преди лагера, като се видяхме с Панайотов му казах, че отново ще се партнираме след 15 години. С него израснахме заедно на юношеско ниво. Смятам, че помогнахме с каквото можем на отбора“.

„Това, което ме радва е, че има умни и работливи момчета в националния отбор. Те дават всичко от себе си и искат да се развиват. Това е единственият начин да направим нещо занапред“, каза още футболистът на АПОЕЛ Никозия.

Илиан Илиев: Важното е, че футболистите дадоха максимума от себе си

Дюлгеров за спасената дузпа: Бяхме подготвени с треньора на вратарите

Голям Иван Дюлгеров, България не се даде на Румъния

Кирил Котев: За да повярват хората в нас, трябва себераздаване от първата до последната минута

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS