Николай Костов остана доволен от победата на Левски срещу Етър с 1:0, но сподели, че е огорчен от протеста на феновете.

“Ключово за успеха може би е търпението. Мачът свърши така, както започна. Единият отбор се защитаваше и само в своята половина. Очаквах друго противодействие от Етър. В предните мачове бяха по-смели. Ние бяхме подготвени за тази игра. Ако през първото полувреме имаше реализация, може би мачът щеше да стане по-интересен. Щяха да търсят изравняване. Нямам забележки към играчите. Така както започнахме, така и завършихме”, започна Костов.

“Аз съм спокоен. Не мислете, че съм нервен. Аз съм, когато се играе на лоши терени. Срещу нашите нападатели всеки отбор взима мерки. Класни нападатели са. Нормално е да се реагигра така като излизат на терена в атака. Не очаквах да се сблъскам с неща, които даже не знам дали трябва да коментрирам. Доста се наксъва играта, не само от падането на играчите. С тези моменти вече втори мач подред, може би нашите фенове в Сектор Б трябва да помислят какво влияние има това над нашите играчи. Как те могат да реагират, като тъкмо намерим някакво темпо и имам 2, 3 удара за 7,8 минути във вратата на противника и спряхме играта за 7,8 минути. Това не го бях предвидил. Интересно ми е този протест кога ще свърши. Не е приятно. Влияе на играчите. Вече трябва да се намери някакво решение. Замислен съм за тези неща, а не за играта. В играта започваме да се сработваме. Разваля празничната обстановка. Присъстват толкова много деца. Аз едвам дишах. Огорчен съм от тези неща. Не можах да се изкефя от победата”.

“Асен Митков е много добър млад, наш играч. Използвали сме го в много по-сериозни мачове, тъй като в тези мачове трябваше да го тестваме и съм много доволен от неговото старание и желание. Умен играч е. Добре разчита ситуацията.”

“Спадна малко емоцията след европейските мачове. И в публиката и в нашите играчи може би. Ще излезем от това състояние. Добре се развиваме”, завърши наставникът на "сините".

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS